PLAYSTATION 3 Slim - posibile prime imagini

de Mina Hutterer | 12 august 2009

Dupa ce s-a aflat ca productia unei console PS3 s-a ieftinit cu 70%, iata ca gigantul nipon are planuri mari... si slim pentru consola sa principala de jocuri.

Revista chinezeasca GameWave a publicat imagini cu ceea ce este posibil sa fie consola Sony PLAYSTATION 3 Slim. Acest produs nu a fost inca anuntat de japonezi, care par a fi concentrati in acest moment asupra celeilalte noutati, consola PlayStation Portable GO!, ce urmeaza sa fie lansata in aceasta toamna.

PLAYSTATION 3 a reprezentat saltul Sony Computer Entertainment spre consolele (la acea vreme) next-gen si inlocuieste treptat installed base-ul de PS2, una dintre cele mai de succes console de jocuri din lume. Desi PS3 Slim nu ar reprezenta trecerea la o noua generatie de console, noul format ar demonstra maturitatea consolei si, practic, ar pregati terenul pentru next-next-gen.

In alta ordine de idei, intr-un interviu video acordat unui sit polonez de jocuri, John Carmack (id Software) si-a exprimat viziunea despre urmatoarea generatie de console care, spune el, este posibil sa nu mai ofere mediu optic de stocare, ci doar jocuri disponibile prin download.

Sursa: HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google