Origin pentru Mac, anuntat de Electronic Arts

de Redactia Hit | 25 ianuarie 2013

Origin, platforma de distributie pentru continut digital a Electronic Arts, a devenit, incepand de astazi disponibila utilizatorilor de Mac. Momentan, platforma se afla in faza de testare (alfa).

Origin pentru Mac a fost anuntata inca din luna august anul trecut, in acelasi timp cu anuntul prin care EA afirma ca versiunea Mac a urmatorului SimCity va fi lansata simultan cu cea pentru PC. Ulterior, lansarile au fost stabilite pentru date diferite. Cel mai probabil, EA va publica versiunean finala a Origin inainte de lansarea jocului, in luna martie, anul acesta.

Ca si Steam, Origin permite utilizatorilor sa achizitioneze si sa descarce jocuri, sa faca chat cu alti useri ai serviciului si sa acceseze jocuri salvate anterior pe Origin.
Versiunea Mac a serviciului Origin va functiona intr-un mod similar versiunii PC: va oferi patch-uri automate pentru anumite titluri, va avea suport cloud etc.

Pentru accesarea Origin alfa, utilizatorii au nevoie de un Mac (minim Intel core2 Duo), ce ruleaza Os X 10.6.8 sau mai nou.

Sursa: MacRumors

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: origin alfa mac eletronic arts mac origin pentru mac
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google