Ochelarii Night Vision Call of Duty MW2 sunt pentru perversi

de Mina Hutterer | 14 octombrie 2009

Revista britanica The Daily Star - tabloid in toata puterea cuvantului, care practic traieste de pe urma paparazzilor - a luat in colimator jocul Call of Duty: Modern Warfare 2, mai precis perechea de ochelari pentru vedere pe timp de noapte care va fi oferita in Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition (150 USD).

Conform The Daily Star, ochelarii vor fi folositi de catre gamerii perversi pentru a-si spiona vecinii sau... vecinele tinere si frumoase. Nici activitatile... relaxante care au loc in intuneric nu ar putea scapa neobservate de gamerul atent si dotat cu acesti night vision goggles.

Desi exista topicuri deschise de gameri pe Internet despre "posibilitatile" perverse oferite de ochelarii Modern Warfare 2, majoritatea au un ton sarcastic. Cu toate acestea, redactorul de la The Daily Star trateaza subiectul cu multa seriozitate.

Gamerii (perversi sau nu) care isi doresc ochelarii din Call of Duty Modern Warfare 2: Prestige Edition mai au insa de asteptat pana pe 10 noiembrie (variantele PS3 si Xbox 360) si 24 noiembrie (varianta PC).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google