Numele urmatorului Assassin’s Creed, dezvaluit oficial

de Redactia Hit | 1 martie 2013

Ubisoft a confirmat in urma cu mai multe saptamani ca va lansa titlul cu numarul IV al celebrului sau joc, Assassin’s Creed IV. De aceasta data, insa, compania a anuntat orficial si cum se va numi jocul: Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Inca nu avem prea multe detalii legate de storyline-ul jocului, dar din cate informatii au ajuns online pana acum, si din imaginile publicate de Ubisoft, se pare ca Assassin’s Creed IV: Black Flag va fi centrat pe o tema legata de povesti cu pirati.

De pe blogul Assassin’s Creed III am aflat ca numele personajului principal al seriei IV Assassin's Creed este Edward Kenway. De asemenea, mai stim ca desfasurarea actiunii din joc se va desfasura in multe locuri, printre care Jamaica, Bahamas, Cuba, Mexic si chiar Marea Britanie.

Lansarea Assassin’s Creed IV: Black Flag va avea loc cel mai tarziu in martie 2014, insa este posibil ca fanii sa fie surprinsi cu o prezentare chiar la mijlocul acestui an.

Sursa: Slashgear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: assasin s creed 4 ubisoft assassin s creed 2013 lansare Assasin s creed iV Assassin s Creed IV Black Flag
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google