Natural Selection 2: strategie, FPS, Darwin - trailer nou

de Mina Hutterer | 29 mai 2009

Natural Selection 2, a carui lansare a fost anuntata pentru toamna lui 2009, este un nou FPS online pe echipe, in care nu doar reflexele, ci si tactica determina cine va iesi invingator. Producatorii au oferit un teaser trailer pe care il puteti urmari mai jos, precum si o selectie de imagini-artwork din joc.

Natural Selection (1) este un MOD gratuit pentru Half-Life care a fost lansat in noiembrie 2002 si a fost descarcat pana acum de peste 2 milioane de ori. Producatorii mai afirma ca jucatorii si-au petrecut in Natural Selection un timp cumulat de peste 2 miliarde de minute.

Natural Selection 2 va fi un joc de sine statator, care va avea la baza aceleasi principii ca si NS1. Jucatorii vor fi impartiti in doua echipe: elite marine Frontiersmen si rasa extraterestra Kharaa. Ambele factiuni dispun de moduri extrem de diferite de abordare a luptei. In timp ce soldatii umani construiesc baze, turele si folosesc arme conventionale, extraterestrii au unitati si abilitati speciale si foarte variate (in trailer puteti vedea un Onos - monstru capabil sa doboare usi masive). Ambele echipe sunt conduse de cate un jucator-comandant, care se bucura de o perspectiva asupra intregului camp de lupta si care le da ordine jucatorilor din propria factiune.

Producatorii promit o mare varietate de modificari dinamice ale mediului de lupta in Natural Selection 2. De exemplu, infestarea extraterestra afecteaza circuitele electrice si astfel zone intregi pot ramane in intuneric, sau o echipa de soldati umani poate suda o usa pentru a obtine un avantaj in aparare.

Natural Selection 2 este produs de Unknown Worlds Entertainment si va fi lansat pe PC, prin intermediul serviciului STEAM, in toamna lui 2009.

Sursa: Unknown Worlds Entertainment / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer