Luna viitoare facem cunostinta cu noul Microsoft Xbox 720

de Liviu Petrescu | 9 aprilie 2013

Data prezentarii noului Xbox 720 pare a fi confirmata: 21 mai 2013. Initial, Microsoft planuise un eveniment in data de 24 aprilie, dar compania a decis sa mai astepte inainte sa ofere primele detalii oficiale despre Xbox Durango. Lansarea comerciala a Xbox 720 este asteptata la finalul anului, in acelasi timp cu cea a PlayStation 4, dar Sony a dezvaluit deja primele detalii despre consola sa.

Decizia Microsoft ar putea mentine noul Xbox 720 pe prima pagina in publicatiile de specialitate pentru mai mult timp. Dupa evenimentul de la sfarsitul lunii mai, este asteptata si o prezentare mai consistenta la targul E3 de la inceputul lunii iunie.

Luna viitoare facem cunostinta cu noul Microsoft Xbox 720

Motivele amanarii nu sunt cunoscute, dar unii analisti speculeaza ca Microsoft incearca sa salveze situatia creata de reactia negativa cu privire la faptul ca Xbox 720 va avea nevoie de o conexiune permanenta la internet.

Nu este clar daca Microsoft are timp sa rezolve problema, dar in cazul in care conectarea la internet nu devine optionala, Xbox 720 ar putea pierde teren din start in fata PlayStation 4, noua consola Sony care nu impune astfel de conditii utilizatorilor.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft xbox 720 microsoft xbox durango lansare xbox 720
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google