Logitech te transforma intr-un Guitar Hero legendar

de Alex Hanea | 16 iulie 2009

Chiar daca nu a venit inca Craciunul tinem sa va anuntam ca Logitech lanseaza un cadou ideal pentru copii. Ca sa poti da din cap total satisfacut pe Guitar Hero, Logitech a lansat chitara si bateria wireless pentru platforma. Licentiata de Activision Publishing, bateria wireless dispune de fete de toba premium. Chitara are griful din lemn de trandafir si freturi din metal.Controller-ul wireless de toba Logitech dispune de trei fete ajustabile si doua paduri pentru cinele. Fiecare componenta poate fi plasata astfel incat sa se potriveasca stilului tau, ajutandu-te sa canti rapid si bine. Noul controller de tobe dispune de fete ce rasuna aidoma unei prestatii adevarate, nu te vor impiedica sa tii ritmul muzicii si sunt concepute sa te bucuri de toate functiile noilor jocuri Guitar Hero.

Logitech nu a replicat doar tipicele fete de tobe. Controller-ul wireless de tobe are un design special pentru margini care ajuta la punctarea decisiva, evitand lovirea accidentala a marginilor. Asa ca poti sa iti dozezi bine fortele. Pedalele ajustabile au o suprafata de otel inoxidabil, fiind pregatite pentru sesiuni durabile si energice.

Cu cele doua baterii AA, cu autonomie de 50 de ore, controller-ul wireless de tobe iti asigura energia cu care poti duce un concert pana la capat, plus cateva bis-uri.
Controller-ul wireless de tobe Logitech se instaleaza rapid. Te poti pune pe cantat la doar cateva minute de la deschiderea cutiei, iar cand spectacolul s-a incheiat, sistemul poate fi impachetat cu usurinta.Controller-ul wireless de chitara Logitech pentru PS3 e fabricat din materiale autentice – gat de lemn, grif din lemn de trandafir si freturi de metal. Chitara este construita pe baza modelului preferat de catre cei mai mari chitaristi rock din lume. Pentru reducerea zgomotului tastelor, Logitech foloseste tehnologia rubber dome, acelasi material folosit la recunoscutele tastaturi Logitech.

Te poti misca in voie purtat de muzica, putandu-te deplasa cu controllerul Logitech Wireless Guitar pana la 9 metri de consola. Si vei da bine in timp ce apesi tastele cu hotarare. Noul controller wireless de chitara va fi disponibil in culoarea negra, completat de un pickguard negru stralucitor.

Controller-ul wireless de toba Logitech pentru platformele Playstation 3 si PlayStation 2 va fi disponibil in Europa incepand cu luna august la un pret de 199 Euro. Controller-ul wireless de chitara pentru platformele Playstation 3 si PlayStation 2 va fi disponibil in Europa din luna septembrie la pretul de 199 Euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google