Lansarea Sony PlayStation 4 este umbrita de probleme tehnice

de Liviu Petrescu | 15 noiembrie 2013

Lansarea consolei Sony PlayStation 4 a creat cozi lungi la magazinele de electronice din SUA, dar evenimentul a fost umbrit partial de depistarea unor probleme tehnice legate de portul HDMI al noilor PS4. Sony sustine insa ca este vorba de incidente izolate.

Site-urile Kotaku si IGN au intampinat probleme tehnice la conectarea consolelor de test prin HDMI, iar unitati cu acelasi defect au fost identificate in mai multe magazine de electronice care au scos deja la vanzare consola Sony PlayStation 4.

Precomandati Sony PlayStation 4 de la eMAG

Sony a raspuns plangerilor, a inlocuit rapid consolele cu defecte si sustine ca este vorba de o problema izolata, dar numarul de console PS4 cu probleme nu este neglijabil. Problema apare dupa introducerea cablului HDMI cand, in loc de aprinderea LED-ului alb care semnifica functionarea buna, utilizatorii observa LED-ul albastru care pulseaza si nu au semnal in TV din consola.

Entuziasmul pentru noul PlayStation 4 este ridicat, iar primul cumparator al consolei din America de Nord a asteptat la coada 20 de ore. Sony a lansat si un clip nou de prezentare al consolei si a titlurilor disponibile, dar nu a oferit inca o solutie pentru problema jocurilor create pentru PlayStation 4, care nu sunt compatibile cu noua consola.

Sursa: Electronista, CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare sony ps4 probleme hdmi ps4 probleme tehnice playstation 4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google