Lansarea Grand Theft Auto V, amanata din nou...

de Redactia Hit | 1 februarie 2013

Forumurile s-au umplut deja de injuraturi la adresa dezvoltatorului Rockstar Games, care a anuntat recent ca va amana, in o data, lansarea mult asteptatului titlu Grand Theft Auto V.

Penultimul anunt al RockStar Games spunea ca jocul va ajunge la utilizatorii de Xbox360 si PlayStation3 in aceasta primavara, dar compania s-a razgandit si a revenit cu precizarea ca titlul va fi lansat abia in toamna acestui an, in 17 septembrie.

Cei de la RockStar Games au facut gafa dupa gafa cu anunturile privind lansarea GTA V: de cateva ori au precizat date concrete pentru lansarea jocului, pentru ca ulterior sa revina si sa anunte amanari. Cum era de asteptat, si rabdarea fanilor seriei GTA a ajuns la un capat si din pacate multi dintre acestia au "explodat" pe forumuri cu ofense la adresa RockStar.

In doar cateva ore de la anunt, site-ul companiei s-a umplut cu 4.500 de comentarii, multe negative la adresa dezvoltatorului. Iar singura replica pe care compania a dat-o a fost "intarzierea este cauzata de faptul ca vrem ca jocul sa fie cat se poate de reusit". Aceeasi replica a mai fost data de companie si la anuntul anterior de amanare a lansari GTA V.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: GTA 5 lansare amanata Grant Theft Auto V lansare rockstar games GTA
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google