Lansarea BioShock Infinite a fost amanata din nou

de Radu Eftimie | 10 decembrie 2012

Fanii seriei Bioshock primesc o veste proasta. Lansarea BioShock Infinite a fost amanata din nou.

Initial, urmatorul titlu din serie era programat pentru data de 16 octombrie. Compania producatoare revenea atunci si anunta ca jocul nu va fi disponibil pentru fanii seriei decat in februarie 2013. Mai exact, data anuntata de Irational Games atunci era 26 februarie 2013. Ei bine, inca nu am ajuns in 26 februarie, iar compania a anuntat deja ca jocul nu va ajunge pe computerele gamerilor nici in februarie.

Noua data de lansare pentru BioShock Infinite este 26 martie 2013. Amanarea, desi enervanta pentru cei pasionati de apreciatul FPS, are motive intemeiate, potrivit declaratiilor companiei producatoare. Argumentul amanarii lansarii tine de perfectionarea jocului, de eliminarea unor bug-uri, in general de calitatea finala a produsului.

Daca ne gandim la faptul ca un joc precum Medal of Honor: Warfighter a primit recent un patch pentru eliminarea a peste o suta de bug-uri, atunci decizia producatorilor BioShock Infinite este mai mult de apreciat decat de condamnat. Probabil ca putina rabdare nu strica. Speram, insa, sa fie ultima amanare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: bioshock infinite amanre bioshock infinite lansare data Irational games bioshock 2013
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google