Joaca legendarul Command & Conquer direct in browser (Free)

de Liviu Petrescu | 24 decembrie 2012

Lansat in 1995 si redenumit mai tarziu Tiberian Dawn, Command & Conquer este acum disponibil gratuit direct in browser, inclusiv modul multiplayer. Jocul a fost refacut partial in HTML5 de un dezvoltator pasionat si poate fi jucat gratuit online.

Electronic Arts a oferit de mai multi ani jocul ca download gratuit, lucru care i-a permis unui dezvoltator indian sa refaca jocul Command & Conquer in HTML 5, fara sa incalce in mod agresiv drepturile de autor ale companiei, potrivit Geek.com.

[Pentru sarbatori] Joaca legendarul Command & Conquer direct in browser (Free)

Versiunea online a Command & Conquer contine toate elementele grafice si sonore ale jocului original, insa ofera doar cateva nivele din ambelele campanii.

Jucat in browser, Command & Conquer ofera si functionalitate multiplayer, insa unele elemente grafice in miscare pot intampina probleme, la fel ca si utilizarea jocului pe un sistem mai putin puternic in anii '90.

Momentan, Command & Conquer este disponibil in Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera, insa nu si in Internet Explorer 9. Daca Electronic Arts nu ataca in instanta dezvoltatorul, jocul ar putea primi mai multe update-uri sau ar putea fi chiar finalizat.

Joaca clasicul Command & Conquer in browser gratuit AICI

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: command conquer tiberian dawn free free to play joc gratuit browser
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google