Irrational Games isi inceteaza activitatea. Inseamna asta sfarsitul pentru seria BioShock?

de Liviu Petrescu | 19 februarie 2014

Ken Levine, motorul creativ al Irrational Games, a anuntat desfiintarea studioului. Viitorul seriei de jocuri BioShock este in pericol, deoarece Levine nu se mai implica in crearea unui nou titlu.

Solutia pentru cea mai mare parte dintre angajatii Irrational Games este disponibilizarea, in timp ce Ken Levine va continua sa lucreze la jocuri video alaturi de o echipa creative de numai 15 dezvoltatori.

BioShock Infinite Irrational Games

In scrisoarea deschisa de pe site-ul Irrational Games, Ken Levine sustine ca este timpul pentru o noua provocare si ca prioritatea lui sunt jocurile care sunt ghidate de poveste, dar care pot fi jucate de numeroase ori.

Seria de jocuri BioShock a adus incasari globale de peste jumatate de miliard de dolari, motiv pentru care inchiderea Irrational Games este o mare surpriza. Echipa lui Levine va dezvolta in continuare jocuri pentru Take-Two, compania mama, dar nu se mai implica in alte titluri BioShock.

2K Games si Take-Two ar putea insa lansa si alte titluri BioShock. Cel mai nou titlu din serie, BioShock Infinite tocmai a lansat al treilea DLC, ultima misiune disponibila online pentru jocul lansat in 2013.

Sursa: IrrationalGames

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: irrational games bioshock bioshock infinitie dlc ken levine bioshock
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google