Interstellar Marines, FPS futurist - trailer nou

de Mina Hutterer | 29 mai 2009

Noul trailer, alaturi de cele trei video-uri mai vechi, prezinta ambitiosul proiect al companiei Zero Point Software: Interstellar Marines (vezi imagini din joc in galerie).

Interstellar Marines va fi un First Person Shooter a carui actiune se petrece intr-un viitor posibil si realizabil al omenirii, spun producatorii. In centrul jocului se va afla o echipa formata din patru soldati din Fortele Speciale, iar Zero Point Software este hotarata sa introduca o componenta de multiplayer cooperativ.

In Interstellar Marines, pe care unele voci il considera o combinatie dintre Crysis si Star Wars Republic Commando, ni se promite si o poveste la scara epica, posibilitatea de a personaliza armele din joc, design de nivel non-liniar si grafica si simulare fizica de top.

Producatorii sunt o echipa independenta care a inceput lucrul la joc in 2005 si au reusit, treptat, sa atraga atentia asupra proiectului lor. Totusi, in acest moment nu se cunoaste decat faptul ca Interstellar Marines este produs pentru PC, dar variantele pentru PLAYSTATION 3 si Xbox 360 sunt si ele luate in considerare.

Data de lansare a lui Interstellar Marines nu a fost inca anuntata.

Sursa: Zero Point Software / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer