Inregistrarea titlului Half-Life 3 a dat sperante false gamerilor

de Liviu Petrescu | 7 octombrie 2013

Cererea de trademark pentru inregistrarea numelui Half-Life 3 a disparut din registrele europene, lucru care indica o eroare sau o inselatorie. Valve nu a inregistrat numele Half-Life 3 in SUA, iar odata cu disparitia cererii din Europa, sperantele gamerilor pentru continuarea seriei de jocuri au fost din nou strivite.

Chiar daca Valve nu a facut nicio miscare oficiala pentru Half-Life 3, farsa ar putea avea efecte neasteptate. Interesul pentru Half-Life 3 a fost ridicat in ultimii 6 ani chiar si fara stiri, iar patentul ar putea convinge fanii sa se organizeze mai bine si sa puna presiuni asupra Valve.

Half-Life 3

Planurile Valve includ in momentul de fata intrarea pe piata consolelor, cu Steam Machines si SteamOS. Half Life 3 ar fi fost un element de marketing foarte puternic pentru cresterea interesului pentru noile console, dar nici macar nu stim daca jocul se afla in dezvoltare sau nu.

In lipsa oricarei confirmari oficiale din partea Valve, Half-Life 3 ramane deocamdata un vis frumos pentru gameri, care ar putea fi distrus doar de realitatea unui joc imperfect.

Sursa: TechRadar

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: valve half life 3 half life 3 valve steam machines
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google