Incepe numaratoarea inversa – se lanseaza World of Warcraft: Cataclysm

de Silviu Anton | 3 decembrie 2010

Saptamana viitoare va avea loc mult asteptata lansare a World of Warcraft: Cataclysm, iar odata cu asta, lumea Warcraft se va schimba pentru totdeauna. Iata tot ce trebuie sa stiti inainte ca Deathwing the Destroyer sa apara si sa schimbe total aspectul tinutului.

Ce este Cataclysm?
Cataclysm este cel de-al treilea expansion-pack pentru World of Warcraft, care, prin cei 12 milioane de jucatori ai sai, intra in categoria celor mai mari jocuri din lume.

Cum schimba lumea jocurilor?
Deathwing the Destroyer, personajul malefic pe care se bazeaza intreg expansion-ul, nu a mai fost vazut in sfera Warcraft de cand a fost alungat din Azeroth, in timpul evenimentelor din Warcraft II. Acum s-a intors...si este “putin” suparat.

Cataclysm reprezinta apocalipsa din WoW. Multe regiuni au fost transformate radical, zone familiare in acesti trei ani devenind de nerecunoscut. Paradoxal, locurile care erau odata incantatoare sunt acum de-a dreptul pustii, in vreme ce terenurile candva devastate s-au transformat in puncte agreate pe harta. Vizitatorii regiunii Barren vor observa niste schimbari de-a dreptul dramatice in topografie.

Ce inseamna asta pentru joc?
Pe langa schimbarile de ordin estetic si la nivel de poveste, cei de la Blizzard au lucrat foarte mult si “sub capota” World of Warcraft. Nivelul maxim de experienta a crescut pana la 85, au fost introduse doua noi rase (Worgen si Goblin), noi orase, noi quest-uri si abilitatea de a conduce mount-uri zburatoare nu numai in anumite zone.

Veteranii WoW nu vor fi prea mult afectati de toate aceste schimbari. Pentru inceput, ei vor avea cinci stagii in plus ale jocului. In plus, vor avea doua rase noi de testat, precum si placerea re-explorarii Azeroth-ului, pentru a vedea cum intoarcerea lui Deathwing a schimbat lucrurile.

De asemenea, pentru cei care abia acum au hotarat sa incerce jocul, Cataclysm ar avea toate sansele sa fie un inceput bun. Pe langa schimbarile pentru jucatorii high-end, majoritatea infrastructurii din World of Warcraft a fost, de asemenea, reinstrumentata, vechile quest-uri fiind inlocuite, si punandu-se un accent mai mare pe modalitatile de avansare de la un nivel la altul si pe o poveste mai atractiva. 

Toate acestea le sunt oferite celor care joaca pentru prima data WoW, referindu-ne la o experienta mai slefuita si mai rafinata decat au avut cei care au inceput sa joace cu ani in urma. 

Totusi, cei care joaca de mult timp WoW si s-au logat recent, au observat ca o buna parte din toate aceste schimbari enumerate mai sus au fost deja introduse in joc. 

WoW: Cataclysm va avea lansarea pe 7 decembrie, in toata lumea. Se apropie, simtiti adrenalina?

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google