Huawei lanseaza TRON, prima sa consola de jocuri

de Liviu Petrescu | 14 ianuarie 2014

Compania chineza Huawei a decis sa lanseze consola TRON in al doilea trimestru al acestui an. Consola de gaming si video 4K ruleaza Android si va fi lansata mai intai in China.

Prima versiune a consolei, dezvaluita la CES, utiliza un procesor Nvidia Tegra 4, dar reprezentantii Huawei au confirmat planurile de a trece la noul procesor K1. Schimbarea ar putea avea loc chiar inainte de lansare in China, unde consola ar putea avea un pret de pornire de aproximativ 200 dolari.

Huawei Tron

Huawei TRON are sanse mari de a fi un succes in China, deoarece soseste la scurt timp dupa intrarea in legalitate a consolelor de jocuri. Vanzarea lor a fost interzisa de autoritatile de la Beijing timp de 13 ani.

Consola, disponibila in doua versiuni - alb si negru, se conecteaza prin Bluetooth la controller si permite vizionarea de continut ultraHD pentru detinatorii de televizoare 4K.

Mai multe detalii despre specificatiile Huawei TRON vor fi dezvaluite probabil la scurt timp inainte de lansarea asteptata in al doilea trimestru al anului.

Sursa: The Wall Street Journal

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: consola gaming huawei consola huawei tron lansare huawei tron
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google