Harry Potter si Printul Semipur, pe mobile

de Carmen Ivanov | 9 august 2009

EA Mobile a lansat in Romania jocul pentru telefoanele mobile Harry Potter si Printul Semipur. Jocul este adaptarea celui de-al saselea roman Harry Potter si a fost dezvaluit fanilor odata cu productia hollywoodiana care ruleaza acum pe ecranele romanesti.
Incurajati de reintoarcerea Lordului Cap de Mort, Devoratorii Mortii provoaca haos atat in lumea incuiatilor cat si in lumea magicienilor, iar Hogwarts nu mai poate ramane taramul de vis care era pe vremuri.

Harry simte ca in castel se ascund multe pericole iar Dumbledore il pregateste intens pentru lupta finala care se apropie cu pasi repezi.

Pentru a descoperi secretul scutului de aparare a lui Cap de Mort, Dumblemore il convinge pe Horace Slughorn, fostul profesor al potiunilor de la Hogwarts, sa revina  caci numai el detine informatii esentiale care ii vor ajuta pentru dobandirea victoriei.

In acest timp, studentii sunt asediati de un adversar nevazut, acela al hormonilor adolescentini. Impulsurile sentimentale si geloziile lui Harry, Hermione, Dean Thomas, Ron, Lavender Brown vor crea ele insele o combinatie a dragostei care va pune in primejdie totul.

Jocul mobil urmareste firul povestii din film, impartind-o in sapte capitole diferite. Ca orice saga Harry Potter, actiunea se invarte mai intai pe terenul scolii Hogwarts, pe coridoarele magice si pline de mistere.

Vei intra in pielea lui Harry si vei fi incarcat cu diverse sarcini, fiecare persoana cu care intri in contact insarcinandu-ti o misiune, aducerea unui obiect pierdut sau gasirea unui ingredient al unei potiuni magice.   Lumea fantastica in care te aventurezi va fi vizualizata de sus, iar daca te opresti dezorientat, urmele de pasi te vor calauzi in directia dorita.

Totul este presarat cu magie. Poti starni vraji asupra multor obiecte. Una dintre cele mai incantatoare vraji, Wingardium Leviosa te lasa sa ridici obiectele in aer si sa le misti la discretie. Daca ai chef de putina dezordine, o poti crea fara nicio problema.
in al saselea an al lui Harry la Hogwarts, vei avea parte de un mixt de dueluri in vrajitorie, activitati de fierbere a potiunilor si complicatii sentimentale. Fiecare capitol al jocului este insotit de mini-jocuri optionale.

Jocurile din curtea scolii precum Exploding Cards si Gobstones ofera o delectare in cadrul jocului principal. Testeaza-ti abilitatile magice in timp ce avansezi prin Hogwarts, The Burrow si pestera Horcrux.
Jocul Harry Potter: Printul Semipur este dezvoltat de aceeasi echipa care se mandreste cu recentele jocuri mobile Star Trek si X-Men Origin: Wolverine, adaptari dupa celebrele filme. Harry Potter: Printul Semipur este disponibil spre descarcare pe Orange World si Vodafone Live!.

CITESTE SI GC 2008 EXCLUSIV HIT:RO: Harry Potter video interviu

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google