Harmonix lucreaza la Chroma, primul first person shooter muzical

de Liviu Petrescu | 19 februarie 2014

Succesul Rock Band a convins Harmonix cu privire la interesul pentru jocuri muzicale. Studioul lucreaza de zor la Chroma, primul first person shooter muzical, care va debuta pe Steam, ca titlu free-to-play.

Jocul este dezvoltat de Harmonix in colaborare cu Hidden Path (Counter-Strike: Global Offensive), iar primele teste alfa sunt programate pentru sfarsitul lunii februarie. Chroma ar putea ajunge in faza beta, deoarece Harmonix planuieste lansarea jocului in toamna.

Harmonix Chroma

Detaliile despre noul gameplay Chroma sunt cel putin interesante. Jucatorii vor putea opta pentru mai multe clase de personaje, dar partea muzicala este prezenta in toate nivelele shooterului. De la apasarea tragaciului pe ritmul muzicii pana la ghidarea obuzelor lansate prin mentinerea tempo-ului corect, jocul promite mai multe modalitati inedite de conectare a clasicului shooter cu jocurile muzicale.

Harmonix va oferi prin Steam si bonusuri contra-cost, dar studioul se declara impotriva monetizarii "pay-to-win", astfel incat jucatorii disponibili sa cheltuiasca vor beneficia mai degraba de schimbari cosmetice in joc si de muzica si sunete noi, nu si de avantaje de gameplay in fata celor care joaca gratis.

Sursa: Wired

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: shooter muzical chroma harmonix chroma steam free to play
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google