Gameston - manager pentru fisierele "save" ale jocurilor

de Radu Eftimie | 24 noiembrie 2011

Daca sunteti pasionati de jocuri precum Assasins Creed, Need For Speed, Prince of Persia si altele de acest gen, atunci probabil ca v-ati pus problema, macar o data, ce se intampla daca pierdeti fisierele de salvare din game. Desigur, ar trebui sa luati jocul de la inceput, ceea ce nu este deloc un lucru de dorit. AddictiveTips recomanda aplicatia Gameston, care poate face backup si restore pentru acest tip de fisiere.

Gameston - manager pentru fisierele save ale jocurilor

Gameston este probabil una dintre cele mai complexe aplicatii care va poate scapa de grija pierderii salvarilor din jocuri. Aplicatia poate face backup tuturor salvarilor din jocuri, iar fisiere rezultate pot fi transferate usor chiar si in alt PC. Gameston poate fi programat sa realizeze copiile de siguranta ale jocurilor in mod automat.

Interfata principala a programului este intuitiva, iar functiile sunt si ele usor de folosit. Pentru realizarea unui backup aveti la dispozitie chiar si un tutorial care este excelent pentru cei care folosesc Gameston pentru prima data. Software-ul este compatibil cu toate versiunile de Windows, incepand cu XP.

Puteti descarca Gameston de aici.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google