Gamescon 2013: Asphalt 8 Airborne a sosit in Google Play si App Store

de Liviu Petrescu | 23 august 2013

Pasionatii de viteza si adrenalina au la dispozitie un nou joc Asphalt, disponibil pe Android si iOS. Asphalt 8 Airborne este cel mai nou titlu din seria de succes a Gameloft, dezvoltatorul francez renumit pentru versiunea mobila a Assassin's Creed si pentru MMO-ul mobil Order & Chaos Online.

Vedetele Gamescon 2013 au fost consolele Sony si Microsoft, dar jocurile mobile atrag tot mai multa atentie. Deocamdata, Asphalt 8 Airborne este disponibil doar in Google Play si Apple App Store, insa dezvoltatorul a anuntat ca versiunile pentru Windows Phone si Windows 8 sunt deja in lucru.

Jocul include 47 de masini puternice, de la Bugatti Veyron pana la Ferrari FXX, alaturi de optiunea de executare a unor cascadorii in aer. Cursele din Asphalt 8 Airborne pot fi desfasurate in noua locatii exotice, iar jocul ofera si un multiplayer pentru pana la 8 jucatori.

Asphalt 8 Airborne

Asphalt 8 Airborne este disponibil la pretul de 3,29 lei in Google Play, unde detine un rating de 4 stele si un sfert din 5, si 0,89 euro in App Store, unde este cotat cu 5/5 stele.

Sursa: Redmond Pie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asphalt 8 airborne asphalt 8 gameloft jocuri mobile gamescon 2013
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google