GTA V soseste pe PC in aceasta toamna? NVIDIA sustine ca DA!

de Liviu Petrescu | 14 august 2013

Anuntul Rockstar Games cu privire la disponibilitatea GTA V doar pe PS3 si Xbox 360 i-a dezamagit pe multi gameri, dar Nvidia ofera sperante celor care vor sa joace noul Grand Theft Auto pe PC. In cadul conferintei anuale a companiei, oficialii Nvidia si-a exprimat entuziasmul pentru jocurile noi disponibile pe PC in aceasta toamna, inclusiv GTA V.

Conducerea Nvidia ar putea fi extrem de optimista, insa ar putea avea acces si la informatii din interiorul Rockstar Games, care nu au devenit inca oficiale. Cererea pentru GTA V pe PC nu poate fi ignorata, mai ales in conditiile in care peste 300.000 de fani ai seriei Grand Theft Auto au semnat o petitie pentru a convinge dezvoltatorul sa nu mizeze pe exclusivitatea jocului pe console.

GTA V este asteptat pe Xbox 360 si PlayStation 3 in data de 17 septembrie, dar versiunea pentru PC va fi lansata probabil ceva mai tarziu. Unii analisti cred insa ca portarea jocului pe PC nu va fi foarte rapida si ca noul Grand Theft Auto va sosi pe PC abia in 2014, odata cu versiunile pentru noua generatie de console: Xbox One si PlayStation 4.

Indiferent daca gamerii vor mai avea de asteptat pana la anul sau doar cateva luni, increderea Nvidia in lansarea Grand Theft Auto V in aceasta toamna este un semn bun, iar anuntul oficial Rockstar Games ar putea sosi in curand.

Semnati petitia pentru GTA V pe PC

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google