Football Manager 2010 - noutati, schimbari, imbunatatiri

de Mina Hutterer | 15 octombrie 2009

Una dintre cele mai de succes serii de simulatoare de management fotbalistic revine cu Football Manager 2010 pentru PC si Apple Mac.

Dupa ce Football Manager 2009 s-a vandut in peste 1.000.000 de exemplare in intreaga lume si a fost jucat in medie cate 240 de ore de catre fiecare jucator, Sports Interactive a declarat ca si-a petrecut anul 2009 in legatura stransa cu comunitatea Football Manager, pentru a implementa imbunatatiri importante in FM 2010.

Vezi imagini din Football Manager 2010 in galerie.

Iata cateva dintre aceste imbunatatiri:

- Tactics Creator le permite jucatorilor sa se asigure ca echipa joaca exact asa cum si-au propus, in special prin introducerea posibilitatii de a "striga" de pe margine, precum si de a realiza rapid modificari de ordin tactic pentru a schimba instantaneu stilul de joc al echipei.

- Echipa de productie a colaborat cu antrenori si cu cei mai respectati tacticieni independenti din comunitatea Football Manager pentru a oferi un nou set de optiuni tactice predefinite, in timp ce controlul clasic prin "slidere" este disponibil in continuare.

- Feedback imbunatatit in urma meciurilor: jucatorul este mult mai bine informat in ceea ce priveste defectele sau punctele forte din jocul echipei sale. Noua optiune Match Analysis le permite jucatorilor sa vada exact unde au avut loc pasele, driblingurile, faulturile, interceptiile si suturile tuturor jucatorilor de pe teren. Managerii pot analiza informatia atat live, in timpul meciului, cat si dupa fluierul de final, pentru a putea lua decizii bine informate si a le implementa imediat.

- Football Manager 2010 ofera o noua interfata pentru utilizator, cu optiunea de a alege intre nuante inchise si deschise. De asemenea, navigarea in meniuri a fost complet regandita, astfel incat profunzimea caracteristica seriei Football Manager sa le fie acum mult mai accesibila noilor jucatori.

- Un Data Editor complet nou permite adaugarea de noi divizii in ligile prezente deja in joc, precum si adaugarea unor ligi intregi. Astfel, informatia din joc poate fi adusa la zi mult mai usor si gratuit.

- Dupa debutul modului 3D pentru vizualizarea meciurilor in Football Manager 2009, FM2010 ofera o noua varianta, cu AI imbunatatit, peste 100 de animatii noi pentru perspectiva 3D, noi stadioane, public diversificat in tribune, degradare realista a gazonului, iluminare imbunatatita si o experienta de meci autentica.

Football Manager 2010 este creat de studiourile Sports Interactive, este publicat de SEGA, si este disponibil in varianta PC/Apple Mac din 30 octombrie 2009.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google