Electronic Arts a anuntat Need For Speed Rivals (teaser Video)

de Redactia Hit | 27 mai 2013

Electronic Arts a anuntat in acest weekend ca va lansa noul joc Need For Speed Rivals, titlu care va fi disponibil pentru cele mai importante platforme hardware, in toamna.

Astfel, Need For Speed Rivals va ajunge atat pe Xbox ONE si PlayStation 4, cat si pe versiunile anterioare ale consolelor de jocuri Xbor 360 si PlayStation 3. Desigur, si posesorii de PC-uri vor putea putea "alerga" in cursele pregatite de dezvoltatorii EA.

Noul Need For Speed Rivals ofera un gameplay open-world, iar jucatorii pot alege intre doua clase de personaje: piloti sau politisti. Pentru fanii seriei NFS, important este si faptul ca Ferrari a decis sa reia colaborarea cu EA, asa ca brandul si bolizii sai se vor afla din nou in "garajul" jucatorilor.

Jocul foloseste engine-ul Frostbite 3, iar cei de la EA promit ca versiunea PC va oferi o grafica la fel de buna ca si cea pentru noua generatie de console.

Noi detalii despre viitorul titlu NFS Rivals vor fi dezvaluite la conferinta de gaming E3, iar jocul va fi lansat comercial in 19 noiembrie 2013.

Urmariti teaserul publicat de EA pentru NFS Rivals:

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: need for speed rivals nfs rivals 2013 nfs rivals video ferrari nfs rivals
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google