Dupa 5 ani de fantasme, Gran Turismo 5 ar putea sa prinda viata anul acesta

de Laurentiu Crisu | 6 noiembrie 2010

Sony a vorbit pentru prima data despre Gran Turismo 5 in anul 2005. De atunci, gamerii au asteptat rabdatori in timp ce dezvoltatorul ii amagea, furnizand date de lansare false si hiperbolizand jocul ca si cum ar fi fost vorba de a doua venire a lui Iisus. 

Dupa atata amar de vreme, iata insa ca jocul ar putea fi terminat.

Discurile sunt marcate chiar in timp ce vorbim”, a declarat managerul proiectului Gran Turismo, Kazunori Yamauchi, intr-un interviu, desi, initial dezvoltatorii au mediatizat intens data de 2 noiembrie.

Retaileri online precum Amazon.com si Gameshop.com si-au luat insa masuri de precautie, pentru a nu dezamagi consumatorii, si au vehiculat o lansare in … 2011. 

Pe de alta parte Sony declara ca inca mai sunt sanse ca jocul sa apara de sarbatori. Cu toate acestea, nimeni nu a oferit o data exacta.

Gran Turismo 5 tinteste catre statutul de cel mai sofisticat simulator auto din toate timpurile. Aproape un deceniu de dezvoltare a fost acordat jocului si un buget incredibil de 60 de milioane de dolari a fost alocat producerii sale. Deci, ar trebui sa fie de-a dreptul impresionant…asta daca va aparea vreodata.

Sursa: TG Daily  

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google