Dragon Age: Origins - trailer de lansare

de Mina Hutterer | 13 octombrie 2009

Bioware a lansat un excelent video - posibil intro pentru jocul propriu-zis - care prezinta clasele de personaje si optiunile de combat din RPG-ul Dragon Age: Origins.

Descarca "Dragon Age: Origins 'Sacred Ashes' HD Launch Trailer (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Dragon Age: Origins este urmasul spiritual al vechiului RPG Baldur's Gate (lansat in 1998 si produs tot de catre BioWare). Pentru Origins, producatorii si-au propus sa creeze o experienta unica de joc, cu o grafica excelenta, o poveste pasionanta si intunecata si lupte pline de adrenalina, cu arme si magie.

MEGA IMAGE GALLERY - 57 de imagini/postere din Dragon Age: Origins

Dragon Age: Origins va avea un gameplay orientat pe lupte in party. Producatorii promit si introducerea unui sistem de "spell combos", care va permite obtinerea unor efecte unice prin combinarea diferitelor magii, dar si un sistem complex pentru dezvoltarea personajelor (vraji, talente si skill-uri). Jucatorii vor putea alege sa ajute alte personaje sau, din contra, sa lupte impotriva lor, iar deciziile luate astfel, impreuna cu originea aleasa a jucatorului, vor influenta profund desfasurarea firului narativ al jocului.

Dragon Age: Origins va fi lansat in variante PC (6 noiembrie 2009), PLAYSTATION 3 (20 noiembrie 2009) si Xbox 360 (6 noiembrie 2009).

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google