Diablo III, imagini noi -VEZI GALERIE FOTO

de Carmen Ivanov | 6 februarie 2010

Diablo III este cu siguranta cel mai dorit joc din zilele noastre.  Milioane de fani din întreaga lume stau cu sufletul la gură pentru a încerca noul joc de la Blizzard.Cu toate acestea data de lansare a lui Diablo III este inca necunoscuta, si nu exista speculatii nici macar pentru 2010.  Blizzard Entertainment a dat publicitatii o serie de imagini dintr-o zonă deşertică numită Borderlands.

Diablo 3 va fi un action-RPG (hack'n'slash) si, alaturi de StarCraft 2, este unul dintre cele mai asteptate jocuri Blizzard. Acest al treilea joc al seriei Diablo a fost anuntat  pe 28 iunie 2008, la opt ani dupa lansarea lui Diablo II (29 iunie 2000) si sapte ani dupa lansarea expansion set-ului Diablo II: Lord of Destruction (29 iunie 2001)Acţiunea jocului are loc pe planeta Sanctuary, o lume fantasticăsalvata in trecut de forţele demonice, de câţiva eroi, dar aceia care au reusit sa infrunte armatele Iadului si care au reusit să supravietuiasca, au innebunit. Jucătorii se vor putea întoarce acum pe Sanctuary pentru a infrunta inca o data fortele malefice, in toate formele sale.


Desi despre lansarea variantei de PC nu se stie nimic, totusi Blizzard nu a exclus ca Diablo III sa ajunga si pe console. Aparent, marii producatori de console de jocuri video curteaza Blizzard, care gaseste ca unele argumente pentru D3 pe console sunt foarte convingatoare. Totusi, pana acum, singurul joc din serie lansat si pe consola a fost primul Diablo pe PlayStation (1), care s-a bucurat de un succes mult inferior celui pe care l-a avut versiunea pe PC, din cauza posibilitatilor mai limitate de control oferite de PS. Totusi, acest impediment a fost depasit, dat fiind ca PS3 poate utiliza tastatura si maus.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google