Diablo 3, lansat in Romania

de Carmen Ivanov | 1 aprilie 2010

Jocul Diablo 3 a fost lansat astazi in Romania.  Continuarea RPG-ului, care inca se vinde in milioane de exemplare in toata lumea, Diablo II, a fost lansata oficial si poate fi găsit pe rafturile magazinelor din intreaga lume.

Actiunea din Diablo III va avea loc 100 de ani dupa infrangerea lui Baal in Diablo 2: Lord of Destruction inainte ca acesta asa poata distruge Piatra Lumii care protejeaza muritorii de fortele demonice ale Iadului.


Producatorii lui Diablo III au declarat ca au introdus doua noi clase de persoanje, pe lângă cele cinci prezentate deja, despre care producatorii jocului nu au dat mai multe informatii. Jucatorii vor avea acces la mii de noi arme, armuri si obiecte magice, inclusiv obiecte specifice fiecarei clase de personaje adaptate fiecarei misiuni.


De asemenea vor exista o multime de noi combinatii pentru Horadric Cube si posibilitati de a combina nu numai pietre pretioase sau rune cu arme sau armuri ci si doua sau mai multe arme intre ele. Totodata, producatorii au anuntat ca unul dintre niveluri va fi chiar in paradis. Diablo III va beneficia si de un mod de joc multiplayer online.
Coloana sonora a jocului Diablo III a fost inregistrata cu Orchestra Simfonica a Radiodifuziunii Romane si va fi disponibila in cutia de colectie. In plus, Diablo 3 va fi disponibil si in versiunile pentru Nintendo Wii si DS.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google