Diablo 3 - clasa Monk, dezvaluita la BlizzCon 2009

de Mina Hutterer | 24 august 2009

Data de lansare a lui Diablo III este, evident, inca necunoscuta, si nu exista speculatii nici macar pentru 2010. Cu toate acestea, Blizzard a prezentat o noua clasa de personaj - Monk - cu ocazia conventiei BlizzCon 2009. Tot aici Blizzard a anuntat oficial si urmatorul expansion pack pentru World of Warcraft - Cataclysm (vezi primele detalii si video pe HIT.ro).

Monk in Diablo III este un luptator corp la corp, care foloseste si magia. Stilul de combat al clasei Monk seamana puternic cu cel al luptatorilor din filmele asiatice cu "zburatori". Astfel, Blizzard demonstreaza importanta pe care o acorda pietelor de desfacere din sud-estul Asiei.

Desi despre lansarea variantei de PC nu se stie nimic, totusi Blizzard nu a exclus ca Diablo III sa ajunga si pe console. Aparent, marii producatori de console de jocuri video curteaza Blizzard, care gaseste ca unele argumente pentru D3 pe console sunt foarte convingatoare. Totusi, pana acum, singurul joc din serie lansat si pe consola a fost primul Diablo pe PlayStation (1), care s-a bucurat de un succes mult inferior celui pe care l-a avut versiunea pe PC, din cauza posibilitatilor mai limitate de control oferite de PS. Totusi, acest impediment a fost depasit, dat fiind ca PS3 poate utiliza tastatura si maus.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google