Dead Space 4, anulat din cauza vanzarilor slabe ale Dead Space 3

de Radu Eftimie | 6 martie 2013

Urmatorul episod al seriei de jocuri Dead Space, Dead Space 4, ar putea fi anulat de dezvoltatorul Electronic Arts / Visceral Games tocmai din cauza insuccesului comercial al Dead Space 3, afirma surse apropiate situatiei.

Potrivit VideoGamer, citat de SlashGear, Dead Space 4, care se afla in stadiul de pre-productie la Visceral Games, ar fi fost anulat dupa ce Electronic Arts a informat ca Dead Space 3 a inregistrat vanzari foarte mici. Astfel, este posibil ca urmatorul episod din DS sa fi fost abandonat chiar inainte de a intra in procesul de dezvoltare, iar seria sa ajunga la sfarsit.

Electronic Arts nu a comentat in niciun fel situatia dar, comercial vorbind, Dead Space 3 are o rata de vanzare cu 26% mai mica decat Dead Space 2 (cel putin in Marea Britanie).

Reprezentantii dezvoltatorului au declarat ca vanzarile ar trebui sa atinga 5 milioane de unitati (copii) pentru ca dezvoltarea seriei sa poata continua. Se pare insa ca Dead Space 3 nu a atins acest target de vanzari.

Informatiile ar putea fi adevarate, avand in vedere ca si dezvoltarea Dead Space 3 a fost la un pas de a fi oprita din cauza vanzarilor slabe ale versiunii anterioare. Se pare ca istoria se repeta, dar de aceasta data are o finalitate care nu-i va bucura pe fanii seriei.

Surse: SlashGear, VideoGamer

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: dead space 3 dead space 4 vanzari mici dead electronic arts dead space visceral games
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google