Cum va arata noul dashboard Xbox 360

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 10 octombrie 2011

Microsoft anunta o serie de elemente noi dedicate universului Xbox 360, odata cu lansarea oficiala a noului dashboard, planificata pentru prima jumatate a lunii noiembrie.

Desi data nu a fost confirmata de Microsoft, evenimentul ar corespunde celei de-a zecea aniversari a primei console lansate de grupul din Redmond in Statele Unite, asadar momentul ar reprezenta ocazia ideala pentru a introduce un element de noutate in universul Xbox, precizeaza Webnews.

Inca de saptamana viitoare  ar putea fi implementat un nou serviciu de pay-TV, care se va baza pe nume celebre din lumea divertismentului, permitand utilizatorilor Xbox Live sa acceseze continuturi TV contra cost.

Ca principal element de noutate pentru noul dashboard, Microsoft aduce in prim-plan oportunitatea de control vocal asociat suportului Kinect pentru actiunile vizualizate pe display.

Tot pentru Xbox 360, grupul a pregatit si un browser care va permite navigarea pe Internet direct de pe consola, intentia evidenta a specialistilor de la Microsoft fiind de a transforma indragita consola de gaming intr-un veritabil centru multimedia.

Zvonurile par sa fie confirmate de corespondenta electronica a membrilor echipei Microsoft, in cadrul careia se specifica faptul ca lucrarile vizand sistemul de tranzitii pe Xbox Live trebuie sa fie finalizate pana la data de 15 noiembrie, precizeaza sursa.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google