Cum ruleaza Need For Speed: Most Wanted pe Project Shield de la Nvidia (VIDEO)

de Redactia Hit | 14 februarie 2013

Nvidia a publicat recent pe blogul companiei un nou demo prin care arata performantele consolei sale portabile de gaming, Project Shield.

Jocul testat este Need For Speed: Most Wanted, iar grafica redata de consola Nvidia pare nealterata fata de versiunea pentru PC. Totusi, exista un mic secret de care privitorii trebuie sa tina cont. NFS: Most Wanted nu a fost rulat direct de pe Shield, ci a fost folosita functia de streaming a consolei. Cu alte cuvinte, scriu cei de la Phandroid, Project Shiled este ajutat din plin in acest demo de modulul grafic al PC-ului (GeForce GTX).

Oricum, rezultatul este impresionant:

Nvidia a prezentat Project Shield anul acesta in cadrul CES 2013. Consola este dotata cu procesorul Tegra 4, are un ecran de 5 inci multitouch (294 ppi), slot de card microSD, ruleaza Android si ofera utilizatorului un controler care este atasat chiar sub display-ul device-ului. Controlerul este similar celui regasit pe Xbox 360.

Pe langa posibilitatea de rulare a jocurilor din Google Play si Tegra Zone, Shield ofera utilizatorilor functia de streaming de jocuri prin Wi-Fi de pe un pc cu Windows, cu singura conditie ca acesta sa fie dotat cu o placa grafica Nvidia GeForce GTX 650 (sau mai performanta).

Surse: Nvidia, Phandroid

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nvidia shield demo nfs most wanted nvidia shield video project shield
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google