Crysis 3 iti va "topi" componentele din PC, spune CEO-ul Crytek

de Daniela Ganciu | 20 august 2012

CEO-ul Crytek vrea sa pastreze traditia, iar urmatorul joc Crysis ar putea fi cel mai mare "mancator" de resurse hardware. Pentru gameri nu este o veste buna pentru ca upgrade-ul PC-ului la nivelul pretentiilor celor de la Crytek ar putea insemna o cheltuiala mare.

Lansarea jocului Crysis 3 vine la pachet si cu o "avertizare" din partea CEO-ului Crytek, informeaza Maximumpc.com.

Rularea jocului pe calculator ar putea topi efectiv componentele si resursele, daca PC-ul nu este suficient de performant.

Noul joc este creat nu doar pentru PC-uri, ci si pentru console, lucru care a fost o adevarat provocare pentru dezvoltatorii jocului, din cauza faptului ca un joc creat pe multi-platforme nu poate fi la fel de performant precum cel creat doar pentru un singur gadget.

Potrivit lui Yerli, jucatorii nu au de ce sa se ingrijoreze - "sa incercam sa facem Crysis 3 sa ruleze fantastic atat pe PC, cat si pe console, este o provocare noua, care nu a existat in cazul variantelor 1 si 2 ale jocului. Intotdeauna suntem nevoiti sa facem compromisuri pe care nu le dorim, dar incercam sa facem versiunea Crysis 3 sa ofere o experienta extraordinara atat pe PC, cat si pe console."

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare crysis 3 crysis 3 resurse hardware crysis 3 PC crysis 3 console
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google