Che Guevara pe situl Lionhead

de Mina Hutterer | 13 august 2009

Peter Molyneux este recunoscut in intreaga lume pentru modul sau revolutionar de a privi industria jocurilor. In aceasta idee, situl Lionhead Studios, compania fondata de Molyneux, ne ofera chiar la intrare o imagine cu revolutionarul Che Guevara, insotita de anii nasterii si al mortii, precum si de un citat.

“At the risk of seeming ridiculous, let me say that the true revolutionary is guided by a great feeling of love.”

(trad. "Cu riscul de a parea ridicol, permiteti-mi sa spun ca adevaratul revolutionar este manat de un puternic sentiment de iubire."

Daca utilizatorii dau clic pe semnul din stanga, sunt dusi pe o pagina cu adresa "Followers". Semnul din dreapta conduce la pagina cu adresa "Subjects".

Daca lasam la o parte aspectele poetice ale acestei idei Lionhead, imaginea cu Che Guevara a aparut pe sit cu doar cateva zile inainte ca Peter Molyneux sa tina o prezentare, al carei subiect este inca necunoscut, la cel mai mare targ anual de jocuri video din Europa: GamesCon, care va incepe saptamana viitoare la Koln, in Germania.

Peter Molyneux este rerecunosct ca fiind unul dintre cei mai puternici sustinatori ai inovatiei in jocurile video si este faimos pentru titluri de mare renume, cum sunt Populous, Dungeon Keeper, Syndicate si seriile Black & White si Fable.

Sursa: HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer