Cele mai ambitioase esecuri din istoria jocurilor video

de Liviu Petrescu | 7 februarie 2014

O parte dintre jocurile video care devin foarte cunoscute inainte de lansare demonstreaza potential si ambitie, dar produsul final aduce doar dezamagiri. Iata cele mai ambitioase proiecte din istoria jocurilor video, jocuri care ar fi putut fi spectaculoase, dar s-au soldat cu un mare esec.

Cel mai mare esec din istoria jocurilor video este considerat E.T. the Extra-Terrestrial. Jocul lansat in 1982 pentru consola Atari 2600 a fost insa creat in doar 5 saptamani si jumatate, iar cele peste 3 milioane de cartuse ingropate in desertul din New Mexico dovedesc doar ambitiile Atari cu privire la vanzari, nu si la calitate. Descoperiti 5 titluri care au fost create cu eforturi mult mai mari, dar ambitiile dezvoltatorilor nu au fost rasplatite.

WarDevil

Cu promisiunea de a aduce animatia CGI de la Hollywood pe console, WarDevil a avut un trailer deosebit de promitator si... cam atat. Dupa primul demo care a fost inclus in prezentarea Sony la E3 2006, jocul nu a facut progrese si nu a fost lansat niciodata.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: jocuri video ambitioase esecuri jocuri video duke nukem forever
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google