Cel mai neobisnuit controller: jocuri care pot fi controlate prin ... sarut

de Bianca Dinu | 23 februarie 2011

Dupa ce veti afla despre ce este vorba in acest articol, va veti intreba, cu siguranta, ce rost mai au Kinect, Wii Remote sau PlayStation Move si cat timp va mai trece pana ce vor deveni de domeniul trecutului. 

Cel mai nou concept din zona controllerelor pentru jocuri video ne aduce poate unul dintre cele mai speciale mecanisme de control pe care le-am vazut vreodata – jocuri care pot fi controlate prin…sarut. Da, da, ati citit bine!

Si iata cum, cu aceasta ocazie, gamerii impatiti nu vor mai fi niste singuratici. Cel putin nu cu acest controller, care necesita doi oameni – unul care sa poarte un headset special si un altul care sa il sarute (propunem ca cei doi sa fie de sexe diferite, eventual). 

Dar nu va entuziasmati prea tare. Este doar un concept. Si inca unul foarte neobisnuit. In timpul sarutului, in handset se activeaza anumite functii.

Conceptul este in prezent folosit intr-un video game de bowling, in care miscarea limbii corespunde vitezei cu care se rostogoleste bila, in vreme ce traiectoria dreapta a acesteia este asigurata de abilitatea de a mentine aceeasi pozitie de sarut.

Pacat ca Ziua Indragostitilor tocmai a trecut. Pentru ca nimic altceva nu graieste mai bine “Te iubesc” decat un sarut 100% controlat.

Sursa   

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google