Cat va costa Sony PlayStation 4?

de Redactia Hit | 7 februarie 2013

Primele indicii despre pretul propus de Sony pentru urmatoarea sa consola de jocuri, PlayStation 4, au fost dezvaluite de o importanta publicatie nipona, The Asahi Shimbun (Morning Sun Newspaper).

Noul PlayStation 4 va costa 40.000 de yeni sau in jur de 430 de dolari, dupa cum afirma sursa amintita, citata de The Verge. Nu avem inca o confirmare oficiala a Sony referitoare la acesta cifra, dar daca pretul se adevereste inseamna ca japonezii au ales pentru noua consola o politica agresiva de cost.

Generatia anterioara a PlayStation, PS3, a costat peste aproape 600 de dolari (60.000 de yeni) la lansare, in 2006, precizeaza cei de la The Verge.

Pe langa pret, cei de la Asahi Shimbun mai spun ca au aflat ca noua consola va avea controllere similare ca design generatie PS3, dar mult mai avansate din punct de vedere al functiilor.

Nikkei, o alta sursa nipona, afirma ca PlayStation 4 va folosi tehnologie cloud de la Gaikai, serviciul de gaming preluat de Sony anul trecut pentru suma de 380 milioane dolari.

Despre informatiile referitoare la posibilele specificatii ale PS4, puteti citi AICI.

Surse: The Verge, Asahi Shimbun, Nikkei

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: playstation 4 pret sony ps4 pret specificatii ps4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google