Business Tycoon Online - jocul care provoaca dependenta (prezentare)

de Cristian David-Matei | 15 februarie 2013

Business Tycoon Online, dezvoltat de Dovogame, este unul dintre cele mai mari jocuri din categoria simulatoarelor de afaceri. Conform paginii oficiale, are peste 600.000 de jucatori activi si 57 de servere.

Dovogame este o platforma de jocuri dezvoltata de cunoscuta companie Dovo Holdings Limited. Alte jocuri dezvoltate: Odin Quest (OQ), Legend Warrior (LW), Crystal Saga (SAGA), Business Tycoon Online (BTO), WarFlow (WF), RichState (RS). Dintre acestea, cele mai apreciate sunt Business Tycoon Online si War Flow.

Business Tycoon Online iti incanta privirea inca din primele clipe. Interfata este atractiva si prietenoasa. Design-ul este foarte reusit si creeaza o atmosfera ospitaliera, iar organizarea elementelor si meniurile sunt intuitive.

Experienta jocului este foarte realista. La crearea propriei companii, poti alege din 4 tipuri de industrii si apoi creezi magazine specifice.

Pornind de la un magazinas de la colt de strada, iti dezvolti afacerea pana la nivel de corporatie internationala. In acest scop, ai obiective si activitati pe care sa le desfasori zilnic (esentiale pentru orice joc de strategie online) si altele care contribuie la dezvoltarea companiei.

Ca orice intreprinzator adevarat, ai in vedere aspecte ca organizarea, resursele umane si resursele financiare. Resursele financiare sunt impartite in bani virtuali si aur virtual, iar ambele pot fi tranzactionate si cu bani reali. Angajatii au 5 tipuri de pregatire si 6 niveluri de experienta. Acestia pot fi pregatiti si promovati pentru dezvoltarea companiei, pot fi recompensati sau concediati.

Un alt aspect foarte atractiv este secretara care te ajuta in organizarea si desfasurarea activitatii. Sunt anumite sarcini pe care secretara le pregateste din timp. Ea este un ajutor pretios pe masura ce jocul evolueaza.

Alegerile si pozitiile politice, organizarea jucatorilor pe servere si in asociatii creste experienta jocului la una de tip social. Se leaga prietenii si se nasc competitii, iar rezultatul este implicarea si mai mare a jucatorilor cu experienta si atragerea altora noi. In plus, Business Tycoon Online are o comunitate foarte activa si implicata.

(Clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Pe zi ce trece, te simti intr-un univers paralel. Te trezesti dimineata cu gandul la ce ai de facut in dezvoltarea afacerii, iar seara te culci dupa ce ai planificat desfasurarea actiunii in orele de somn. Nici vacanta nu-ti vine sa-ti iei. pentru ca cine stie ce se intampla cu afacerea cat esti plecat? Mai ceva ca-n viata reala.

Cei de la Dovogame vin cu noutati frecvent pentru a pastra jucatorii animati. Ai un magazin de unde poti cumpara diverse unelte si numeroase pachete cu reduceri. De asemenea, numeroasele premii si distinctii stimuleaza jucatorii sa se implice si sa isi foloseasca banii reali si virtuali.

De la competitii in arena si curse de cai, pana la mici joculete de tip roata norocului si loterie, in Business Tycoon Online gasesti distractie pentru toate gusturile. Si nici nu-ti dai seama cand trece timpul. Este un excelent remediu pentru plictiseala.

Multe altele sunt incluse. Le puteti descoperi singuri pe masura ce savurati experienta pe care o ofera. Pentru a demonstra amploarea jocului, s-au dezvoltat aplicatii si unelte pentru a ajuta jucatorii, ca de exemplu: Beyond Business Tycoon Online.

In concluzie, Business Tycoon Online este unul dintre cele mai reusite jocuri si merita macar incercat. Recomandarea este sa fie "consumat" cu precautie, deoarece poate provoca dependenta. Sa nu ziceti ca nu v-am spus... :)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: business Tycoon Online simulator de afaceri online dovogame business tycoon
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google