Black Prophecy - Space MMOG, grafica de top

de Mina Hutterer | 13 mai 2009

Reakktor Media a oferit publicitatii noi imagini (perspectiva in-cockpit) din Black Prophecy, joc de tip Massively Multiplayer 3D Rel-Time Space Combat.

Descarca varianta HD (720p) a acestui trailer din sectiunea Download HIT.ro.

Jocul promite sa ofere o grafica spectaculoasa, moduri de joc PvP si PvE si o poveste complexa (creata de autorul SF Michael Marrak). In Black Prophecy, jucatorii vor lupta de partea uneia dintre cele doua factiuni din joc (The Tyi si The Genides), doua specii umane mult evoluate fata de oamenii obisnuiti (care continua totusi sa existe in universul jocului).

Black Prophecy - Tyi Cockpit

Actiunea din Black Prophecy are loc in secolul al 26-lea. In mod previzibil, luptele dintre factiuni vor conduce la un conflict major cu o alta putere majora in univers: o rasa extraterestra extrem de agresiva, cunoscuta sub numele de "Restorers".

Black Prophecy - Genide Cockpit

Black Prophecy va oferi un sistem sofisticat ce va permite modificarea in detaliu a navelor, care vor putea fi dotate cu echipamente speciale pentru imbunatatirea performantelor in lupta, dar si pentru specializari.

Desi germanii de la Reakktor Media (Hanovra) nu au finalizat inca productia jocului, doritorii se pot inscrie la Closed Beta pe www.BlackProphecy.com. Data de lansare a lui Black Prophecy nu este cunoscuta, desi este posibil ca jocul sa apara in 2009.

Sursa: Reakktor Media GmbH / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google