Battlefield 3 se vinde ca painea calda in ciuda bug-urilor (Video)

de Radu Eftimie | 1 noiembrie 2011

Noul first-person shooter de la Electronic Arts, Battlefield 3 s-a vandut in doar cateva zile in peste zece milioane de copii in ciuda unor probleme software care ar fi putut sa transforme lansarea intr-un esec, potrivit Mashable.

Multi dintre cei care au cumparat noul titlu al EA au intampinat probleme atunci cand au incercat sa joace online si in modul multiplayer. Alti gameri care s-au asigurat ca au jocul imediat dupa lansarea oficiala au avut neplacuta surpriza sa fie blocati in timpul jocului de o problema legata de server.

In ciuda acestor deficiente compania a comunicat ca din ce in ce mai multi jucatori "iau cu asalt" serverele online alte companiei si intra in lupta virtuala. Recent, oficialii companiei au anuntat ca aproape au rezolvat problemele online si ca serverele functioneaza la o capacitate de 95%, cel putin pentru utilizatorii de Xbox 360. "Au existat mai multi factori diferiti care au avut un impact negativ asupra serverelor", a declarat purtatorul de cuvant al Electronic Arts.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google