Battlefield 1943, varianta de PC a fost amanata

de Mina Hutterer | 24 august 2009

Industria jocurilor este in plin sezon al amanarilor. Dupa StarCraft 2 si Batman: Arkham Asylum, iata ca nici FPS-ul multiplayer Battlefield 1943 - varianta de PC - nu a scapat neamanat. Astfel, producatorii de la DICE au declarat ca, desi variantele de console se bucura deja de succes, iar recenziile presei de specialitate sunt excelente, varianta de PC a jocului trebuie amanata pana la inceputul lui 2010.

Motivul invocat pentru amanarea lui Battlefield 1943 este adaptarea din toate punctele de vedere a jocului la necesitatile si optiunile oferite de PC-uri: utilizarea maxima a functiilor DX9 si DX10, multiplayer pana la 32 de jucatori, joystick pentru pilotarea avioanelor, VoIP - lucruri care lipsesc din variantele de console.

Creat de Digital Illusions CE (DICE) din Suedia, Battlefield 1943 va fi disponibil doar prin download si le va permite jucatorilor sa isi aleaga rolul pe campul de batalie - de la soldat in transee la comandant de tanc sau pilot de avion de vanatoare. Jocul are ca tema bataliile dintre americani si japonezi, purtate in Pacific, la Guadalcanal, Iwo Jima si Wake Island (vezi trailer pe HIT.ro).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google