Batman: Arkham Origins va fi lansat free-to-play pentru iPhone si Android in acest an (TRAILER)

de Redactia Hit | 14 octombrie 2013

Jocul Batman: Arkham Origins va beneficia de o versiune free-to-play pentru smartphone-uri, a anuntat Warner Bros. Interactive.

Fanii titlului vor putea beneficia de versiunea free-to-play la sfarsitul acestui an, iar vestea buna este ca jocul va fi disponibil pentru ambele platformele mobile dominante, iOS si Android.

Versiunea pentru consolele de gaming (PS3, Xbox 360, Wii U) si pentru PC va fi lansata, potrivit anuntului facut de dezvoltator in cadrul Comic Con, in data de 25 octombrie.

Versiunea mobila, insa, va fi lansata in apropierea sarbatorilor de iarna, au mai precizat cei de la NetherRealms Studio, cei "vinovati" pentru varianta compatibila smartphone a Batman: Arkham Origins.

Cumpara de la eMAG.ro cele mai tari jocuri PC

In cadrul versiunii pentru iPhone/iPad si device-urile Android jucatorii vor putea cumpara, cu ajutorul monedei virtuale a jocului, noi costume pentru eroul pe care il vor controla in lupta cu infractorii din celebrul deja Gotham City.

Vizionati in continuare trailerul original al Batman: Arkham Origins mobile version:

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: batman Arkham Origins iphone batman Arkham Origins ipad batman Arkham Origins android batman Arkham Origins lansare batman Arkham Origins pc
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google