Angry Birds au "zburat" in 2011 de 106 milioane dolari

de Mihaela Rotaru | 8 mai 2012

Angry Birds a devenit in mod oficial un business de peste o suta de milioane de dolari. Acest lucru a fost confirmat de creatorul acestui joc, Rovio, care a anuntat rezultatele financiare pentru anul 2011.

Astfel, cifra de afaceri in 2011 pentru Rovio a fost de 106,3 milioane de dolari (75,4 milioane euro), suma care provine din descarcarile jocurilor. Castigurile totale inainte de plata taxelor si impozitelor au fost de 67,6 milioane de dolari (48 milioane euro).

Cresterea puternica a veniturilor demonstreaza popularitatea de care se bucura brandul Angry Birds. Producatorii pregatesc si alte surprize pentru consumatori si spun ca investitiile din acest an se vor vedea in produsele viitoare.

Anul trecut, Rovio a oferit publicului larg trei jocuri: Angry Birds, Angry Birds Seasons si Angry Birds Rio. Aceste jocuri sunt disponibile atat in versiunea gratuita, cat si in versiunea cu bani.

Numarul total al descarcarilor inregistrate pana la sfarsitul anului 2011 a fost de 648 de milioane, iar numarul de utilizatori activi de peste 200 de milioane.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: profit angry birds numar descarcari Angry birds Angry birds rovio
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google