Angry Birds Go! a fost deja lansat in Noua Zeelanda

de Liviu Petrescu | 29 noiembrie 2013

Rovio a lansat deja noul joc de curse Angry Birds Go! pe platforma iOS in Noua Zeelanda. Lansarea in restul lumii a fost programata pentru data de 11 decembrie, dar jocul a atras deja atentia prin achizitiile oferite in aplicatie.

Angry Birds Go! este complet gratuit pentru iPhone, dar totalul upgrade-urilor disponibile contra cost depaseste orice asteptare. Cea mai scumpa achizitie din aplicatie este automobilul Big Bang Special Edition, care are un pret de 100 dolari.

Rovio ar putea face unele schimbari in joc inainte de lansarea la nivel global, iar pretul ridicat al bonusurilor contra-cost din aplicatie ar putea fi una dintre victime. Chiar daca putini adulti ar plati atat de mult pentru o masina intr-un joc, nota de plata ar putea fi o surpriza pentru parintii care isi lasa copiii sa joace Angry Birds Go! fara restrictii.

Achizitionarea upgrade-urilor in noul joc Angry Birds poate fi insa facuta si prin adunarea de puncte sau prin folosirea sistemului Angry Birds Telepods, care ofera diferite reduceri si bonusuri pentru cumparatorii de jucarii de plus oficiale.

Sursa: Redmond Pie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Angry Birds Go joc angry birds angry birds go gratuit
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google