Alpha Protocol, de la James Bond la Jack Bauer

de Mina Hutterer | 19 martie 2009

Compania SEGA a anuntat ca jocul Alpha Protocol va ajunge pe rafturile magazinelor din Europa si Statele Unite ale Americii in luna otombrie 2009. Alpha Protocol este un joc de tip RPG in care jucatorul va calatori in jurul lumii, si va trebui sa se infiltreze in diverse organzatii teroriste. Sistemul de dialog din Alpha Protocol le va permite juctarilor sa aleaga sa fie fini si rafinati ca James Bond, reci si precisi ca Jason Bourne, sau pur si simplu explozivi si duri la fel ca Jack Bauer.

Tematica jocului este evident focalizata asupra lumii spionajului. Jucatorii vor intra in rolul lui Michael Thorton, un agent guvernamental foarte bine antrenat, insa lipsit de experienta, care trebuie sa lupte impotriva amenintarilor la adresa sigurantei nationale (SUA, evident). Atunci cand o misiune ia o intorsatura neplacuta, Thorton pare a fi singurul cu suficiente abilitati si curaj nebunesc incat sa reuseasca sa evite o catastrofa internationala. Tot in acest scop recreational, Thorton va utiliza insasi directiva de guvern pe care inamicii au incercat sa o foloseasca impotriva sa: Alpha Protocol.

Pe langa povestea cam alambicata, jucatorii vor avea parte in Alpha Protocol si de lupte rapide si cvasi-realiste, precum si de elemente RPG inovatoare (nespecificate de producatori, care insa ne amintesc ca tot ei au creat si KotOR2 The Sith Lords si NWN 2, pentru a ne asigura ca vom avea din nou RPG de calitate). Ceea ce e interesant de stiut este ca Obisidian promite un asa-numit Dialogue Stance System, care le va permite personajelor din Alpha Protocol sa retina tonul si modul in care a fost purtata o conversatie. Ambele pot determina cine ii va fi aliat lui Thorton si cine inamic.

Sursa: Hit.ro
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google