All Points Bulletin - joc online in stil Grand Theft Auto

de Mina Hutterer | 10 iunie 2009

APB este produs de Realtime Worlds, compania lui David Jones, care a creat GTA I si II, se afirma in comunicatul Electronic Arts (distribuitorul jocului). Probabil ca nu este o coincidenta nici faptul ca denumirea jocului a fost prescurtata APB, tot in stil GTA. EA a oferit cu ocazia E3 2009 un trailer All Points Bulletin. Vezi imagini din APB in galerie.

Descarca "All Points Bulletin E3 2009 HD Trailer" din sectiunea Download HIT.ro.

APB doreste sa aduca un nou stil in domeniul jocurilor online. Mediul de joc va fi unul urban, open-ended, iar jucatorii vor intra in lupta fie de partea bandelor care domina orasul prin violenta (the Criminals), fie de partea fortelor legii (the Enforcers).

All Points Bulletin si-a propus sa se focalizeze pe actiunile jucatorilor, care astfel vor deveni motorul principal al evolutiei jocului, si sa ofere un sistem extrem de detaliat de creare a personajelor (haine, accesorii, tatuaje, vehicule, chiar si muzica).

All Points Bulletin se afla in productie de cativa ani, iar lansarea este programata pentru inceputul lui 2010, doar in varianta PC.

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google