WOPA semneaza campania de lansare a SAMEDAY App, aplicatia care scapa destinatarii de filme si le ofera control asupra procesului de livrare!
3/35340
calendar_month 11 Oct 2023, 11:49


Care-i filmul tau?

Sunt lucruri in viata care ne cauzeaza anxietate. Intrebari de genul „oare am scos fierul de calcat din priza?”, „am lasat apa pornita la baie?” sau „am inchis toate becurile inainte sa plec in concediu?”.

Dar o situatie ne da fiori pe sira spinarii mai ceva ca toate celelalte. DACA NU SUNTEM PREGATITI CAND VINE COLETUL? Daca nu suntem acasa? Sau n-avem cash? Sau ne suna curierul si nu auzim?

CE SE INTAMPLA CU PACHETUL NOSTRU?
Unde ajunge? Mai ajunge? UNDE VA FI TRIMIS?

Toate aceste filme pe care ni le facem stau la baza campaniei lansate de WOPA pentru noua aplicatie Sameday si ca debut pentru o colaborare pe termen lung a celor doua companii.

Aplicatia ofera destinatarilor comenzilor livrate de Sameday control total asupra coletelor pe care acestia le primesc. Ca ei sa nu-si mai faca niciodata filme. N-ai cash? Platesti cu cardul direct din aplicatie. Vrei sa stii unde este curierul? Vezi live in aplicatie, cu doua ore inainte de livrare!

Dar pentru a arata tuturor de ce au nevoie de noua aplicatie Sameday, am ales sa facem filme cu filmele lor.

Mai exact, o serie de trei short films in care s-a dramatizat imaginatia hiperactiva pe care o avem cu totii atunci cand nu suntem acasa pentru a primi un colet, nu avem cash sa-l platim sau nu reuseste curierul sa dea de noi.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=m-34huAj72Q

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=FSaKeRGoT-o

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=HOKOMrM-1zo

„Lansarea SAMEDAY App a fost momentul perfect pentru a construi o campanie indrazneata, pentru industria in care activam. Aplicatia reprezinta solutia digitala oferita de Sameday destinatarilor nostri, acordandu-le acestora control sporit asupra comenzilor livrate de Sameday. Campania «Nu-ti mai face filme» spune povestea consumatorului, a brandului si povestea lor comuna, intr-o forma cinematica si captivanta, si transforma cele mai comune dileme legate de livrarea coletelor in trei povesti distractive menite sa elimine anxietatea legata de intrebarea «Oare unde a ajuns coletul meu?» sau «Ce se intampla cu coletul meu acum?». Colaborarea Sameday x WOPA aduce un suflu proaspat in industrie si ne incurajeaza sa abordam in forme tot mai inedite initiativele noastre de comunicare.”, a spus Elena Stoica, Chief Marketing & CX Officer Sameday.

„Sameday ne-a dat ocazia sa ne distram putin cu realitatile care ne inconjoara. Toti avem opinii despre curieri si toti avem « filme » despre ce soarta au coletele noastre pana ne ajung in maini; Sameday este genul de partener care are curajul sa ne lase sa speculam aceste insight-uri intr-o maniera suficient de dramatica incat sa emotioneze, sa incite, sa distreze si de ce nu, sa bucure publicul spectator din sala. « Nu-ti mai face filme » este o campanie corecta, articulata simplu si bazata in insight-uri de consumator astfel incat sa dea cu « caldut » la suflet oricui o priveste. De la noi: enjoy!”, Traian Munteanu si Dragos Barda, echipa de mare valoare la WOPA.

ECHIPA

Echipa Sameday

Elena Stoica - Chief Marketing and Customer Experience Officer

Alina Minu - Marketing Communication Director

Dana Cristiana Teodorescu – Brand Manager

Mihaela Nedelcu - Marketing SpecialistCamelia al Hasbani - Head of Learning, Growth & Change

Alina Stroe - Internal Communication & Employer Branding Manager

Echipa WOPA

Dragos Ometita – Creative Director

Traian Munteanu – Art Director

Dragos Barda – Copywriter

Vlad Lipovanu – Head of Digital

Andra Tivichi – Client Service Director

Mara Stoenescu – Account Director

Carolina Vasile – BTL Account Director

Echipa Fortuners

Andreea Bozoi – Managing Director

Cristina Stefan – Social Media Manager

Diana Diaconu – Social Media Specialist

Gabriel Brandusescu – Senior Project Manager

Bogdan Ionita – Graphic Designer

Echipa ROKKA

Remus Achim – Regizor

Echipa Mindshare

Catalina Botogan – Digital Director

Silvia Pencu - Digital Media Planner