hit.ro  »  IT  »  Software  »  Windows (Phone) 9 Va fi compatibil cu toate telefoanele cu WP 8. Developer Preview, in ianuarie 2015

Windows (Phone) 9 Va fi compatibil cu toate telefoanele cu WP 8. Developer Preview, in ianuarie 2015

calendar_month 17 Sep 2014, 12:30
Stim deja ca la sfarsitul acestei luni Microsoft va da dezvoltatorilor cateva detalii concrete legate de urmatoarea versiune a sistemului sau de operare Windows. Lansarea Windows 9 mai are insa de asteptat, in coditiile in care pe 30 septembrie vom face cunostinta, cel mult, cu un Technical Preview.
In ceea ce priveste Windows (Phone) 9, care se va numi, simplu, Windows, se pare ca vestile sunt ceva mai bune si ca OS-ul va ajunge la dezvoltatori mai repede decat ne asteptam.

Noile nformatii au fost publicate de NokiaPowerUser, site care afirma si ca urmatoarea generatie a sistemului de operare mobil va fi compatibil cu absolut toate smartphone-urile care in prezent ruleaza versiunea 8x a WP, desi anumite functii noi nu vor fi disponibile pe unele terminale cu hardware mai putin performant.
Din pacate, nu putem confirma deocamdata informatiile publicate de NPU, dar speram ca ele sa se verifice in ianuarie, odata cu aparitia Developer Preview. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: