hit.ro  »  IT  »  Software  »  Windows 9 Technical Preview va fi prezentat pe 30 septembrie

Windows 9 Technical Preview va fi prezentat pe 30 septembrie

calendar_month 16 Sep 2014, 12:30
Microsoft organizeaza, la sfarsitul acestei luni, un eveniment dedicat segmentului enterprise de clienti Windows, ocazie cu care s-ar putea sa vedem si primele detalii oficiale despre OS-ul Windows 9, care va ajunge pe piata anul viitor.

Potrivit The Verge, este foarte posibil ca in cadrul evenimentului, programat pentru 30 septembrie, reprezentantii Microsoft sa prezinte publicului versiunea Technical Preview a Windows 9, pentru ca devoltatorii sa afle din timp schimbarile efectuate de Microsoft in urmatoarea varianta a sistemului de operare.
Evenimentul este unul dedicat profesionistilor si power-userilor Windows, iar prezentarile vor fi facute de Joe Belfiore si Terry Myerson.
Din ce se vehiculeaza pana acum, Microsoft va propune cateva schimbari destul de importante in Windows 9, multe vizand componente ale interfetei grafice a OS-ului.
Evenimentul va avea loc la San Francisco.
Vom reveni cu detalii, dar pana atunci va invitam sa vizionati cateva clipuri in care apare o versiune de test a Windows 9, inclusiv cele mai importante schimbari la nivel de grafica (noul centru de notificari, noul meniu Start si functia Multi-Desktop) pe care Microsoft intentioneaza sa le propuna odata cu lansarea noului OS, anul viitor:

Surse: The Verge, WinFuture via Engadget 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?