hit.ro  »  IT  »  Software  »  Windows 10 Technical Preview pentru telefoane, disponibil pe anumite modele Lumia

Windows 10 Technical Preview pentru telefoane, disponibil pe anumite modele Lumia

calendar_month 13 Feb 2015, 09:00
Microsoft a dat unda verde pentru instalarea si testarea Windows 10 Technical Preview pentru telefoane.
Din start trebuie sa precizam ca noua versiune a sistemului de operare este disponibila, momentan, doar pentru cateva modele de smartphone-uri Lumia, respectiv Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730 si Lumia 830. Microsoft promite ca Windows 10 Technical Preview pentru telefoane va putea fi testat si pe alte device-uri (nu stim daca exclusiv din gama Lumia sau si de la alti producatori) in viitorul apropiat.

Daca aveti unul dintre telefoanele enuntate mai sus si daca sunteti dispusi sa faceti experimente cu Windows 10 Technical Preview, trebuie sa stiti ca aveti nevoie, ca si in cazul Windows 10 pentru PC si tablete, de un cont Windows Insider pentru a instala si rula pe telefon build-ul de test.
In anunt, compania face precizarea ca versiunea disponibila acum pentru testare este foarte instabila, asa ca utilizatorii curiosi trebuie sa se astepte la (multe!) bug-uri. In acelasi timp, Microsoft atrage atentia ca interfata grafica a Windows 10 Technical Preview pentru telefoane nu este cea finala si ca pana la publicarea versiunii RTM vor interveni multe schimbari. De asemenea, multe functii importante care vor fi incluse in versiunea completa a Windows 10 pentru telefoane mobile nu sunt disponibile inca nici macar pentru testare.
Aflati mai multe chiar de la Joe Belfiore, Vice-presedintele diviziei Sisteme de Operare Microsoft:

Sursa: Windows.com 

Sondaj

Folositi internetul pentru: