hit.ro  »  IT  »  Software  »  Windows 10, cel mai mare pariu al Microsoft. Ce ascunde saltul peste cifra 9

Windows 10, cel mai mare pariu al Microsoft. Ce ascunde saltul peste cifra 9

calendar_month 10 Oct 2014, 14:00
Programul Windows nu a mai beneficiat de versiunea cu numarul 9. De la 8.1, ultima versiune lansata a Windows, decizia directorilor de la Microsoft a fost sa "triseze la sotron", sarind direct la Windows 10. "Stiind cat de diferit este acest produs nou, pur si smplu am simtit ca nu ar fi corect sa il denumim Windows 9", a explicat directorul Terry Myerson in fata asistentei prezente la lansarea noului Windows.
Sigur, piata vuieste de zvonuri privind lansarea versiunii a zecea inaintea rivalilor de la Apple, semnificatia nefasta a lui 9 in ...limba japoneza si orice alte teorii care au putut fi dezvoltate in cateva ore de la lansarea Windows 10. Insa, mult mai important pare faptul ca 10 este si capatul de drum pentru sistemul de operare Microsoft, dupa cum considera analistii revistei The Economist.

In fata ultimei ferestre
Depinde doar de strategia Microsoft acum pentru a ne lamuri pe deplin daca Windows 10 este o ferestra cu zabrele sau un nou inceput de drum. In ultimul deceniu, Microsoft nu a reusit sa revolutioneze piata cu o versiune a sistemului de operare. Windows 7 a fost apreciat de public doar prin prisma faptului ca versiunea 8 a programului s-a dovedit si mai dezastruoasa, iar Windows 8.1 a fost prea putin imbunatatit fata de sperantele consumatorilor. Cu o noua conducere si cu un nou produs, de acesta data mult diferit fata versiunile precedente, Microsoft se afla intr-un moment in care va trebui sa isi redefineasca pozitia.
Cititi mai mul;te despre "Windows 10, cel mai mare pariu al Microsoft. Ce ascunde saltul peste cifra 9" pe Business24 

Sondaj

Ce placa video aveti?